четвртак, 2. децембар 2010.

Džoker u novom Betmenu?!

Zvuči prilično jezivo. Ali uskrsnućem Hita Ledžera za treći deo Betmena Kristofer Nolan ne bi morao da plati najsavršenijem Džokeru svih vremena.
Kada je Hit Ledžer 2008 umro od predoziranja drogom, za vreme snimanja „The Imaginarium  of Doctor Parnassus“, holivudske zvezde Džoni  Dep, Džad Lou i Kolin Farel su preuzele ulogu. To je bilo prinudno sredstvo koje je filmu ipak dalo poseban žar. Glasine koje sad kruže su potpuno drugačije. Priča se da će Nolan oživeti Ledžera za „The Dark Knight Rises“.
Prema vestima sa Stuff.co.nz, Nolan će neiskorišćene materijale sa snimanja drugog dela iskoristiti za snimanje trećeg. Anonimni izvori otkrivaju koju bi ulogu igrale digitalne mogućnosti. Pošto je Nolanu važan kontinuitet i  pošto se na početku drugog dela pojavljuje strašilo, slično bi trebao da počne treći deo, pojavljivanjem Džokera.
Ono što je na početku zvučalo jezivo, sad i nije tako loše. Niko nije tako savršeno igrao Džokera kao Hit. Posthumno je i dobio oskara za tu ulogu.  Ovo bi bilo tehnički inteligento i umetnički smisleno. Samo da odobri njegova porodica.
 Prevod: Marina Milićević

Нема коментара:

Постави коментар